Pasientopplevelse SomnoMed

«I mange år snorket jeg så mye mens jeg sov at det ble et stort problem for de rundt meg. Jeg vurderte utredning for “snorkeoperasjon”, men ble fra ulike hold advart mot for store forhåpninger. I tillegg til en ganske høy pris og eventuell risiko ved et inngrep, kunne en oppleve at operasjon ikke ville ha ønsket effekt eller at operasjon måtte gjentas etter kortere eller lengre tid.

Da jeg fikk høre om SomnoMed, hørtes det interessant ut selv om jeg aldri har fått diagnosen Søvnapnè. Selve tannundersøkelsen gikk meget raskt, og avstøp av tanngarden min ble gjort samtidig. Etter kort tid kunne jeg hente min søvnapnèskinne hos tannlegen. Jeg fikk god instruksjon om bruken som er svært enkel.

Første natt med skinnen satte jeg mobiltelefonen på lydopptak for å selv lytte til effekten. Jeg måtte sette volumet på full styrke bare for å konstatere at jeg kunne høre rolige og jevne pustelyder. Samme testen utførte jeg andre natten, men da uten skinnen i bruk. For å høre dett opptaket, var det unødvendig å gjøre noe med volumet. Den sedvanlige snorkestøyen var godt gjenkjennelig. Jeg ble meget overrasket over hvilken effekt skinnen hadde allerede fra første natten.

Jeg har hatt skinnen siden 2012. Søvnkvaliteten har blitt svært bedre for meg selv, men ikke minst også for min kone. Bonusen er at den allerede var inntjent etter første ferieuke da vi klarte oss med ett hotellrom i stedet for to.

Jeg har anbefalt søvnapnèskinnen til flere som også er meget overrasket og fornøyd med den gode effekten den har på søvn og ekteskap.»

Harald Hansteen Hauge (64)

 

Når brukes SomnoDent-søvnapnéskinne?

Du bruker den bare når du sover. SomnoDent-søvnapnéskinne er unik fordi du kan lukke leppene når du bruker den til forskjell fra andre skinner på markedet.

Er det garanti?
Ja. For SomnoDent-søvnapnéskinner gjelder vanlige regler på 2 års garanti mot fabrikasjonsfeil og bruddskader, slik at du kan stole helt og fullt på produktet.
Hva skjer når jeg har en bro eller bruker gebiss?
Hos pasienter med kroner eller broer tilpasses enheten slik at kronene og broene ikke tar skade. Også hos pasienter med del-eller helproteser kan enheten brukes. Spør tannlegen om skinnen er egnet i forhold til tanntilstanden din.
Hva gjør tannlegen?
Tannlegen undersøker tennene og munnen grundig, og bekrefter kanskje også kjevens helsetilstand ved hjelp av et røntgenbilde. I tillegg vil tannlegen også avgjøre om skinnen er egnet i forhold til tanntilstanden din. Det er nødvendig med tannavtrykk for å lage søvnapnéskinnen. Avtrykkene sendes til vårt labratorium hvor skinnen lages i henhold til disse målene. Tannlegen viser deg hvordan du kan sette på og ta av enheten på egenhånd.

Air-flow

Er du lei misfargede tenner? Vi tilbyr Air-Flow behandling, som på en svært effektiv og smertefri måte fjerner belegg og misfarginger.

Les mer

Prisliste

Se vår prisliste pr 1.1.2021

Les mer

Invisalign Go

Invisalign Go er tannregulering med gjennomsiktige plastskinner

Les mer

Implantater

Erstatning av manglende tenner. Går en eller flere tenner tapt kan de som regel erstattes i form av et implantat.

Les mer

Suresmile

Estetisk tannregulering av frontenner

Les mer

Studentrabatt

Vi gir 10% studentrabatt på all vanlig tannbehandling ved fremvisning av gyldig studiebevis.

Les mer

  Klinikk

  Sørkedalsveien 90B, 0377 Oslo

  Mandag 08 :00- 16:00
  Tirsdag 08 :00- 16:00
  Onsdag 08 :00- 16:00
  Torsdag 08 :00- 18:00
  Fredag 08 :00- 14:00

  Her finner du oss

  Vi ligger rett ved T-banen på Smestad under Smestad legesenter. Adressen er Sørkedalsveien 90B.

  Kollektivt
  Nærmeste T-banestopp er Smestad. Linje nr 2 mot Østerås eller nr 3 mot Kolsås

  Bil
  Bruk kartet her eller klikk her for kart fra google.no