Tannlege

Yun Therese Korstadhagen

Yun Therese Korstadhagen er praksiseier og utdannet fra det Odontologiske fakultet i Oslo med autorisasjon i lystgass og sedasjonsbehandling. Hun har tidligere jobbet offentlig ved Nesodden tannklinikk med mye sedasjon av barn. Etter dette jobbet hun i Fredrikstad som allmenntannlege ved en spesialistklinikk for tannkjøttsykdommer og tannregulering. Hun har også jobbet som instruktørtannlege ved Tannlegehøyskolen med praktisk undervisning av tannlegestudenter. Korstadhagen er autorisert til å lage søvnapnéskinner fra Somnomed. Hun utfører estetisk tannregulering for voksne med Invisalign og Inman Aligner. Tannlege Korstadhagen har spesialkompetanse i implantatprotetikk, det vil si at hun er godkjent til å utføre implantatprotetisk behandling med stønad fra trygden. Hun gjennomfører alle typer kirurgiske behandlinger som fjernelse av visdomstenner, biopsier og setter tannimplantater.

 

Korstadhagen sitter som medlem av Oslo tannlegeforenings klagenemnd. Klagenemndens formål er å bidra til å forebygge og løse konflikter mellom pasienter og tannleger som er medlemmer av Den norske tannlegeforening (NTF)

Tannlege Korstadhagen har pasienter fra steder som Vinderen, Røa, Ullern, Holmenkollen, Majorstuen, Hovseter, Skøyen, Nydalen, Tåsen og Valdres.

Vårt tannhelseteam

Yun Therese Korstadhagen

Tannlege

Les mer

Beate Rode Kletten

Tannhelsesekretær og tanntekniker

Les mer

Seo-Ih (Soi) Jon

Tannlege

Les mer

Kari Rosseland

Tannlege

Les mer

Tiril Ørpen

Tannpleier

Les mer

  Klinikk

  Sørkedalsveien 90B, 0377 Oslo

  Mandag 08 :00- 16:00
  Tirsdag 08 :00- 16:00
  Onsdag 08 :00- 16:00
  Torsdag 08 :00- 18:00
  Fredag 08 :00- 14:00

  Her finner du oss

  Vi ligger rett ved T-banen på Smestad under Smestad legesenter. Adressen er Sørkedalsveien 90B.

  Kollektivt
  Nærmeste T-banestopp er Smestad. Linje nr 2 mot Østerås eller nr 3 mot Kolsås

  Bil
  Bruk kartet her eller klikk her for kart fra google.no